3. joulukuuta 2013

Linkkaa blogisi!

Kyllä, mulla on ollut kyseinen postaus aiemminkin, mutta sen toteutus jäi kaiken tomppahässäkän vuoksi... Tämän hyvittääkseni päätin tehdä tämän uudestaan;

Linkkaa Blogisi!

Näin osallistut: 
• Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään blogisi osoite sekä lyhyt kuvaus blogisi sisällöstä.
Blogin tulee olla hevosaiheinen!

Osallistuvien blogien määrän mukaan arvostelen 5-10 blogia parhausjärjestyksessä, sekä 3 erikoismainintaa!

Aikaa 15.12. asti.
Huom! Arvioin blogit sen mukaan millaisia ne ovat arviointihetkellä, en ota huomioon myöhemmin tehtyjä muutoksia!

16 kommenttia:

  1. http://ratsastus-elamantapa.blogspot.fi/

    Blogin postaukset kertovat ratsastuskoulun tunneista, jossa käyn kerran viikossa ja samalla hoitamassa hoitponia. Lisäksi käyn pari kertaa viikossa lähellä olevalla kilpatallilla hoitelemassa tutun hevosta. Pyrin postailemaan useasti ja laadukkaiden kuvien kanssa.

    VastaaPoista
  2. http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.fi Blogi kertoo lukion ensimmäistä luokkaa käyvästä tytöstä ja tämän ratsasteluista, suurimmaksi osaksi saman ikäisellä russiarabiristeytysponi Saaralla, jolla on ratsastellut vuodesta 2010 lähtien. Ratsastelut painottuvat kouluratsastukseen paria poikkeusta lukuunottamatta!

    VastaaPoista
  3. http://munomatosisoma.blogspot.com/
    Blogini kertoo 15v tytöstä, jolla on quartertamma Dixie. Harrastamme lännenratsastusta, josta pyrin kertomaan mahdollisimman laajasti. Käymme vähintään kerran viikossa tunneilla oppimassa lisää ja tietty treenailemme itse ja välillä mukana on myös maastakäsittelyä. Nyt blogissa on myös joulukalenteri, joten mukana on paljon erikoispostauksia :)

    VastaaPoista
  4. Voi ei blogillani on melkein sama nimi kuin sinun blogillasi, toivottavasti et pahastu :/ Mutta. :D

    http://atheenallu.blogspot.com/
    Blogi kertoo kahden 7 vuotiaan tamman valmennuksista, arjesta ja kisoista. Päälajeinamme on kenttä- sekä esteratsastus ja olemme Hämeen kenttäalueringissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa blogini nimi oli ennen Tähtiä Tavoitellen, kunnes vaihdoin sen... :D Vapaahan se kuitenkin nykyään on :)

      Poista
  5. http://mesterjenni.blogspot.fi

    Olen Jenni 22v ja tämä blogi kertoo minun siirtymisestä issikoista hevosiin. Minulla on ollut oma hevonen yli 10 vuotta ja nyt on kuvioissa uusi Lipizza/Hannover Mester 6v. Meidän tarinan alku on melko erikoinen! ;)

    VastaaPoista
  6. http://jonnatreenailee.blogspot.fi

    Tavoitteellista treenailua, kisoja ja normaalia arkea maailman suloisimman 8v. risteytysponitamman kanssa.

    VastaaPoista
  7. http://patu-nouseratsaille.blogspot.fi/

    Olen 14 vuotias tyttö satakunnasta, joka kirjoittaa elämästään Bruno nimisen pv ruunan kanssa. Meillä ei sen ihmeempiä suunnitelmia tulevaisuudelle ole. Blogissa käynnissä joulukalenteri, joten kauheasti muita postauksia ei tule. :)

    VastaaPoista
  8. http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/

    enemmän ja vähemmän tavoitteellista ratsastusta naapureiden ja tuttavien hevosilla. Itseasiassa aika sama tilanne kuin sulla :)

    VastaaPoista
  9. http://ossiponin.blogspot.fi/

    Pikkuponin ja yläasteen aloittaneen tytön blogi. Ratsastusta, puskailua ja kaikkea sen väliltä, ja vielä vähän päällekkin..

    VastaaPoista
  10. http://sissiponini.blogspot.fi/
    Blogini päätähti on welsh mountain tamma Sissi. Kerron myös vuokraponini Iidan kuulumisia. Molemmat ponit asuvat omalla tallillamme äitini 1-vuotiaan suomenhevostamma Leidin kanssa. Postauksissa saattaa vilahdella myös muita eläimiämme, kissoja ja koiria. :D

    VastaaPoista
  11. http://handd-theone.blogspot.fi

    Päätähtinä toimivat kantavana oleva shettistamma, sekä kaksi raviuransa alkutaipaleella olevaa hurmuripoikaa (shetlanninponi & lämpönen). Ravipainoitteiseen blogiin mahtuu kuitenkin kaikenlaista monitoimipuuhaa syötävän suloisten shetlanninponien kanssa! :-) Tervetuloa 170 lukijan joukkoon!

    VastaaPoista
  12. http://evejahevoset.blogspot.com

    Blogi kertoo lapissa asuvan 14-vuotiaan tytön blogia oman 15-vuotiaan suomenhevos ruunan kera. Valmennukset ja kilpailut kuuluvat myös mukaan. Kisaamme harjoitus- ja seuratasolla esteitä ensikaudella, sillä Ripe on tullut minulle vasta heinäkuunloppuvaiheessa.
    Videot ja kuvat kuvataan Canon eos 600D:llä.
    Tervetula +75 lukijan joukkoon! :)

    VastaaPoista
  13. http://kilparadoille.blogspot.fi/

    4-vuotiaan trakenertamman treenailuja kohti kisakenttiä.

    VastaaPoista
  14. http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/
    olen 17-vuotias heppatyttö, käyn ratsastamassa kahdella kahdella kaverin hevosella, toinen on toholammilla ja toinen haapavedellä.

    VastaaPoista
  15. http://aurijavillivee.blogspot.fi/

    16-vuotias tyttö kertoo arjen iloista ja vastoinkäymisistä persoonallisen suomenhevosruunansa kanssa. :)

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)