25. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Heissan! Joulu etenee nopeaa ja kohta ollaankin jo vuodenvaihteessa! Jouluaatto sujui meillä rauhallisissa merkeissä, ja olen ehtinyt tallilakin käydä luvattuani hoitaa Rommin joulunpyhinä :) On kyllä mukava päästä tekemään välillä tallihommia, kun Hurralla käydessä ei tarvi kuin ratsastaa!


Viime ratsastuksesta vain yksi kuva. Hurra oli kiva, mutta kaahaili vähän.Tässä näkee hyvin suurimman ongelmani ratsastuksessa - ratsastan pää kumarassa. On varmaan niin kivaa ihailla hevosen kaulaa :D


Olen kesästä asti ratsastanut rikkinäisillä saappailla, kummastakin saappaasta on pohja puoliksi irti ja olen niitä sitten aina joka välissä liimaillut. Nyt siihen tulee muutos - sain nimittäin joululahjaksi uudet ratsastussaappaat!


Tähän asti olen käyttänyt HKM Fashion - saappaita. Ne ovat olleet käytössä noin 1,5 vuotta, ja olen ollut todella tyytyväinen. 
"Erittäin tyylikäs nauhallinen ratsastussaapas synteettistä leather look- nahkaa vetoketjulla. Vedenpitävä ja helposti puhdistettava takaa käyttömukavuuden ja vetoketju takana tekee saappaista helpot pukea ja riisua. Saappaan jalkaterä on lestiltään kapeaa mallia. Saappaissa on vuori joka ei hiosta ja saappaan takana on myös rosorit vetoketjun molemmin puolin tuomassa joustoa varteen. Nepparilista takana ja anatomisesti muotoilu liukuestekuvioitu joustava pohja."

Nämä ovat olleet ensimmäiset saappaani, sitä ennen käytin kenkiä ja chapseja. Eron huomaa varsin hyvin - saappaat tukevat jalkani paljon paremmin. Saappaat ovat tyylikkäät, niissä on vetoketju. Koska saappaat ovat synteettiset, ne ovat helppohoitoiset. Ainoa ongelma oli, että varsi oli aavistuksen liian leveä omalle pohkeelleni.
Tilasin saappaat Horseprolta ja ne maksoivat vain 99€. Todella hyvät ensisaappaat, ja kestävät hyvin säännöllisessä käytössä ainakin vuoden. Voin suositella!



Uudet saappaani ovat Hööksiltä ostetut Horsehead Lyon - saappaat. Olen jo kauan ihaillut näitä saappaita, jotka miellyttävät silmääni todella paljon. Kun kävin kokeilemassa näitä Espoon Hööksissä, ei ollut epäilystäkään siitä halusinko juuri nämä saappaat. En millään meinannut malttaa odottaa aattoa että sain vihdoin nämä saappaat itselleni!
Näissä saappaissa varsi on pohkeelleni juuri oikean levyinen. Saappaat istuvat jalkaani jo parin kokeilukerran jälkeen hyvin, ja ne ovat pehmeää nahkaa, ei siis ihan yhtä jäykät kuin edelliset saappaat.
Huomenna pääsen kokeilemaan saappaita käytännössä, kun käyn taas Hurrailemassa. :)
Mitä hevosaiheisia lahjoja te saitte?
Linkkaa blogisi - arvostelupostaus taitaa siirtyä ensi viikolle - pahoittelut siitä!

Ihanaa joulunjatkoa ja upeaa uuttavuotta kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hienot saappaat sulla ..! Mä sain nahkachapsit, ratsastusloimen hepalle ja kans jodhpurit :)

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)