1. elokuuta 2012

Mielikuvitukseton otsikko

Heipsan! Tompan kanssa ollaan lähipäivät lähinnä höntsäilty, eilen kävin maastossa ilman satulaa ja sitä ennen oli vapaa. Oli alunperin tarkoitus että tänään (ti) oltais osallistuttu JoRan koulukisoihin C-merkin ohjelmaan, mutta peruin osallistumisen kun tuntui ettei Tompan kans tule yhtään mitään. 

Kun sitten tänään menin kisojen sijasta kokeilemaan Oonan kenttää, poni oli tosi kiva! Todella pehmeä edestä, eteenpäinpyrkimystää löytyi ja muutenkin oli kovin yhteistyöhaluinen. Melkein teki mieli jälki-ilmoittaa Tomppa kisoihin mutta katsoin kuitenkin parhaaksi jättää väliin :D Koeratsastin samalla Tompalla remonttiturpahihnan, jolla se toimiikin kivasti. 

Seuraavat kisat olisi luultavasti tiedossa 11.8., nimittäin Nivalan seuraestekilpailut, luokka 70cm (: Ilmoitin tompan myös Alavieskassa 9.9. pidettäviin mätsäreihin.

Muistakaahan laittaa kysymyksiä tulemaan, niin minulle kuin Oonallekin!

katse...





"OMG se liikkuu!"




3 kommenttia:

  1. Tää on molemmille...:
    Mks just Tomppa / Rooma?
    Millon oli teiän ekat kisat ja oliks ne este- vai koulukisat? Minkä tasoisia ootte koulussa ja rataesteillä? Sori jos nää oli osittain samoja mitä muutki laitto:p

    VastaaPoista
  2. Voi että, oon seurannu tätä blogia jo jonkun aikaa ja tuun aina kyllä tosi iloseksi kun katsoo kuinka paljon kaksi nuorta tyttöä aina vaan kehittyy ja kehittyy. Varsinkin Emmi on tehnyt mahtavaa työtä Tompan kanssa. Tsemppiä teille ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mukava saada positiivista palautetta! (:

      Poista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)