25. elokuuta 2012

joutsijou








"Suatana minähän meen kaks kerralla!"





Helou taas! Tompalla on ollut vähän kevyempi pätkä takana, pari kertaa kouluiltu kunnolla mutta muuten lähinnä höntsätty ja maastoiltu parin päivän ajan. Eilen mentiin kentällä pitkästä aikaa kun oli tarpeeksi kuiva, ja päätettiin mennä vähän puomitreenejä pitkästä aikaa. Ruuna oli aivan innoissaan, olisi vaan halunnut vetää kaikki laukalla :D Tänään sitten kävin kaverin mukana pikkuisen maastolenkin kun kaverilla oli ajokkina 2-v ajoponin alkeita opetteleva choko-poni :) Ens viikolla ois sitte tarkotus käydä ainakin kunnon maastolenkki ja hypätä myös kun on pieni tauko ollut hyppäämisestä.

Tänään olin katsomassa äidin kanssa Kalajoella Hyppää Venetsialaisiin - kansallisia estekisoja. Samalla pääsi testiin uusi objektiivi jonka ostin perjantaina (Tamron 18-200mm). Tarttui sieltä kojuista myös jotain mukaan, nimittäin back2backin ratsastushousut kun oli puoleen hintaan. Tilasin kyllä Hööksiltä torstaina pitkän aikaa haikailemani punaiset ratsastushousut, mutta äiti voi käyttää toisia tarvittaessa ;D

beiget Back2Back - ratsastushousut, 85€ 47€ (kuva suomenratsutarvike.fi)

CRW Calabria ratsastushousut, 81,50€ (Hööks)

en voinut vastustaa kiusausta, piti taas vaihteeksi tilata myös uudet ratsastussukat :D  3,90€ (Hööks)

1 kommentti:

  1. Annoin sun blogille Liebster -palkinnon ja samalla haastan sut jakamaan palkintoa eteenpäin omille suosikkiblogeilles! (:

    http://hescape.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)