16. elokuuta 2012

Videota Susanna Kuparin valmennuksesta


Koostetta maanantain valmennuksesta. Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen valmennukseen kun sai Tompan lopputunnista taipumaan tosi kivasti. Mentiin ympyröillä paljon taivutteluja, ja Tomppa meni tosi letkeästi, vaikka ensin alkutunnin puri täysin kuolaimeen kiinni. Laukat poni nostaa myös jo paljon helpommin   kuin joskus ennen (tosin on hieman nelitahtinen), ja Susannakin ihmetteli kuinka se on parantunut huimasti sinä aikana mitä se on meillä ollut. Vaikka Tomppa on jo paljon kevyempi ratsastaa, tarvii sitä melko usein muistutella ettei täysin hyydy. Tuo pohkeen naputtaminen on myös jäänyt itselle pahaksi tavaksi, pitäisi kitkeä pois.

 Onneksi äiti tuli videoimaan (vaikka laatu on mitä on), näkee itse mitä virheitä tekee ja mitä voi parantaa. Mun pitäis opetella rauhottamaan pohje ja istunta, sekä lopettaa jatkuva kannuksilla ratsastaminen. Lisäks istun ihan kenossa ja pää keikkuu miten sattuu :D mutta virheistä oppii (: Pahoittelen Oonan ja Rooman pätkien vähäisyyttä.

(lisäys: pakko vielä huomauttaa kohdassa 1:37, että irrottelin tomppaa kuolaimesta kun puri niin kovasti kuolaimeen. Kun siitä kuitenkin tulee joku nipottamaan.)


4 kommenttia:

  1. Oona ja Roomaki oli tuolla,vai? Kaikki te meette kivasti:)

    VastaaPoista
  2. hups en lukenu ensin koko postausta:DD

    VastaaPoista
  3. Ihana Tomppa! Hienoa kun pääsi "omaan" kotiin, vaikka ikävä tulee kun katsoo kuvia ja videota.. Tykkäsin hirmuisesti Tompasta Aaltokankaalla!
    t. tätiratsastaja

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)