17. helmikuuta 2012

Pomppupomppupomppu

Jos nyt sais taas aikaseks kirjottaa oikeesti... Kuvia en oo vieläkään päässyt ottamaan pilvisen sään takia, mut koitan päästä kuvaamaan mahdollisimman pian. Keskiviikkona hyppäsin Tompalla, menossa mukana Salla ja Riia sekä Oona ja Rooma. Eka kertaa hyppäsin porttia ja aaltoa, mutta poni ei ollut moksiskaan, kerran kielsi aallolle kun ei vauhti riitänyt.
Piirustelin alle vielä mallin minkälaista mentiin, ite reenasin Tompan kanssa punaisella viivalla merkittyä kaarevaa tietä, jossa siis yksittäinen portti ja sarja. Jos nyt seuraavat reenit menee yhtä hyvin, harkitsen osallistumista JoRan harkkaesteisiin luokkaan 50cm :)


Eilen sitten menin vaan ilman satulaa, kyllä se on parantunut hurjasti! Alkutunnista oli tosi kevyt suusta ja laukat nousi ilman ongelmia. Välissä ruuna päätti vähän kiukutella ja puri vaan kuolaimeen ja tarjosi vaan laukkaa (o.O) kun koitin saada sitä tuntumalle. Lopputunnista Tomppa oli ihan mahtava, jälleen tosi kevyt ja laukkasi nätisti kuolaimella ja ylämäkeen. Menisi vielä satulalla yhtä hyvin, mutta kun estepenkillä on vähän vaikea vääntää :P
Nyt ruvetaan totuttaan Tomppeli myös ulkokenttään, jolla ollaan käyty vain pari kertaa köpöttelemässä. Kentällä on nyt sopivasti lunta, joutuu herrakin tarpomaan vähän päästäkseen eteenpäin. Jospa se kuntokin nousisi hankitreenin myötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)