1. helmikuuta 2012

No vihdoin...

Anteeksi tauko, tässä on ollu yhtä jos toista niin ei oo oikeen ehtiny päivitteleen. Ite istun kotona sairaana kolmatta päivää ja Tompalla ollu sunnuntaista lähiten vapaata, saapa nähdä kuin paljon sillä on virtaa tänään... Mutta muuten Tomppelin kanssa ollaan edistytty oikein hyvin; herra kulkee ravissa moitteettomasti kuolaimella ja pätkittäin peräänannossa, eikä enään juurikaan vänkää vastaan kuten alkuun. Jopa laukassa ollaan satu sitä pyöristymään, se on huikee tunne kun se laukassa rupee pätkittäin oikein polkemaan takajaloilla.

Tallilla ilmeni sellainen ongelma, että hevoset ovat jättäneet kauroja syömättä; jopa Tomppa, joka yleensä on kunnon ahmatti. Ilmeisesti huonon viljelykesän vuoksi kaurat ovat jotenkin huonoja (Agrimarketin myyjä meinasi että esiintynyt toksiinia), ja nyt varmuuden vuoksi vaihdetaan Tompalle ainakin väliaikaisesti kaura Prixiin. Sen myötä Tompan muukin ruokinta vähän muuttuu, kun ei tarvi enää kivennäistä.

Nyt on ollut niin mahtavia ilmoja, että heti kun tervehdyn niin kipaisen tallille kuvaamaan, saa blogikin vähän väriä :)

Ps. Tompan varustepostaus tulossa lähipäivinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)