23. helmikuuta 2012

Finally; pictures!




Vihdoinkin sain vähän fotoiltua tallilla! Eilen käytiin eka kertaa kokeileen miten Tompalla sujuu "tiuhtina" oleminen, eli Even kans istuttiin Rölliponin kärryillä ja Tomppeli köpsötteli narun nokassa vierellä/perässä. Ja herra käyttäytyi moitteettomasti! Semmoinen reipas 6km lenkkikäytiin, suurin osa ravailtiin, pätkittäin käyntiä kotiapäin tultiin reipas laukkapätkä. Ruuna oli ihan mielissään :) 








tänään kävin sitten taas ilman satulaa maneesissa, kun eriika oli mukana niin päätin käyttää tilanteen hyväksi ja passittaa sen räpsimään muutamat kuvat. Tehtiin ihan normijuttuja, Tomppa oli vähän vaisun oloinen, pitänee mittailla siltä kuumetta kun moni hevonen on sairastellut lähitalleilla.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Kannattaa vaan olla ahkera sen kuumeenmittauksen kanssa, meidänkin hevonen maanantaina oli 39.3 asteen kuumeessa. Kivoja bloggauksia ja mukavia kuvia! Tykkäsin :3 Kiva jos vierailisit myös blogissani: www.munomatosisoma.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo parina päivänä oon mittaillu ja normaalilta näyttää, pitää vielä kattoo ens viikolla kaiken varalta. Mutta kiva jos tykkäät, ja käväisen vastavierailulla :)

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)