5. marraskuuta 2012

Moves like jagger

Moi kaikki huiput 51  lukijaa!

Vau, tää on ihan uskomaton juttu, yhtäkkiä lukijoita on ruvennut kertymään paljon lisää ja nyt teitä on jo 51! Tuntuu aivan huipulta, kiitos paljon kun tykkäätte ja olette kiinnostuneita blogistamme. Luvassa olisi ainakin kysymyspostaus videolla ja jokun vähän isompi postaus teidän kunniaksi! Voitte ehdotella kommenttiin sellaisia postaus ehdotuksia, mitä itse haluaisitte. Nyt todellakin kuunnellaan teidän ehdotuksia.
Tästä painamalla pääset laittamaan omat kysymyksesi kysymyspostausta varten. Toivottavasti kysymyksiä tulisi enemmältikin. 

Mutta tänään kävin Rooman kanssa maneesilla ratsastelemassa, ponilla oli 3 päivää vapaata. Syynä huonot ilmat ja ollut tässä muutakin menoa ettei ole valitettavasti ehtinyt, eilenkin meni niin myöhäseen niin sitten ei enää jaksanut kun oli vielä paljon  muuta tekemistä. Noh, kumminkin. Rooma oli tänään ihan hyvä, todella reipas ja iloinen (joka kylläkin on vain positiivistä) mutta välillä vähän liiankin reipas..! Edistystä, kun miettii miten se oli laiska ennen. On kivempi ratsastaa vähän yli reippaalla kun täysin pata laiskalla. 
Vähän on ollut pientä jumia vielä toiseen kylkeen mutta on ruvennut jo vetristymään ja joka päivä tuntuu vain paremmalta. Huomenna ajattelin varata maneesin ja irtohypyttää ponia jos vaan saan aikatauluni passaamaan ja jonkun vähän kaveriksi. Vähään aikaan ei ole taas irtohypytetty niin ainahan sanotaan että vaihtelu virkistää! Huomiselta tulee sitten varmaan videota jota sitten en ehkä huomenna vielä ehdi laittaa joten voin luvata sen sitten loppu viikoksi. Ja varustepostaus tulee tämän viikon lopulla tai sitten ensi viikolla. Tänään mulla olikin mukana pari kuvaajaa joten saatiin teille videokin aikaiseksi! Toivottavasti tykkäätte! 



Oona



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)