10. syyskuuta 2012

Onnistumisia ja onnen kyyneleitä


laatu ei päätä huimaa mutta koittakaa kestää...

kaunis "nousen juuri kevennykseen" - asento :D





jalka...





Tässä kuvia ja videokoostetta tästä päivästä. Kun kokosin tuota videota ja katselin sitä ennen julkaisua, sain oikeasti nieleskellä kyyneleitä (ilonkyyneleitä!) kun ajattelin, kuinka hieno Tompasta on tullutkaan. Onko tämä tosiaan se sama hevonen joka vielä noin vuosi sitten vaikutti elämänilon kadottaneelta, toivottomalta tapaukselta? Joka ei tosiaankaan tuntunut aluksi unelmien hevoselta? Jonka kanssa teki mieli vain lyödä hanskat tiskiin ja luovuttaa? 

Tänään, kun laukkasin Tompalla ja tunsin miten se astui alleen aivan erilailla kuin ennen, tunsin suurta tyytyväisyyttä myös itseeni. Näinkin lyhyessä ajassa (mutta suuren työn tuloksena) Tompasta on kuoriutunut aivan eri hevonen, temperamenttia löytyy, samoin potentiaalia niin este- kuin koulupuolelle, erityisesti kouluun. Mutta se ei olisi pystynyt siihen itse. En tietenkään halua vain itseäni kehua, mutta onhan mun täytynyt jotain sen kanssa tehdä oikeinkin, että tähän on päästy. Olen myös itse kehittynyt paljon Tompan kanssa, kumpikin on auttanut toisiaan eteenpäin. Tottakai meillä on vielä paljon opittavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Tulin myös ajatelleeksi, että mitä jos olisimme sittenkin saanut jonkun kolmesta hevosesta, joita ensin harkitsimme ottaa ylläpitoon puoleksi vuodeksi? Olisin ollut jo lähes vuoden ilman hevosta. Enkä koskaan olisi tutustunut Tomppaan, jonka kanssa olen oppinut enemmän kuin minkään muun hevosen.

Tomppa on minun oma Unelmahevoseni ♥

11 kommenttia:

  1. Ihana video! Tomppa on kyllä kehittynyt tosi paljon sun kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Vosiko postausvälejä vähän lyhentää?:) Kun tämänkin postauksen tekemisestä on kulunut jo yli viikko.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää yrittää päivitellä enemmän, nyt ei vaan oo oikeen ollut mitään tähdellistä kerrottavaa :D Postausehdotuksia toki otetaan vastaan (:

      Poista
  3. jos postauksia tulis useemmin (varsinki oonalta!), ois tosi kiva :) btw tomppa on niiin komee ;) siitä vaa emmi sen kans kisakentille! :D oisko videopostaus mitenkä mahollinen (kummaltakaa)? + ois kiva jos molemmat tekis sellasen "minä hevosen omistajana" -tyylisen postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää houkutella Oonaa kirjoittamaan vähän enemmän :) Hih, se on :3 Pitää nyt kattoo, meillä on vaan vähän huonot kisaamismahdollisuudet kun täällä on sen verran vähän kisoja eikä oikein kyytimahdollisuuksia muualle :s Hmm, pitää miettiä, voishan sitä laittaa vaikka että kun on tietyn verran lukijoita niin tehdään videopostaus tms :) + pitää pistää postausidea korvan taakse!

      Poista
    2. Valitettavasti ei ole ollut innostusta kirjoittamiseen mutta lupaan että huomenna tulisi jotain vähän erikoisempaa! ;)

      Poista
  4. onko Oona 00!? Iha vittumainen lissu:D

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)