12. heinäkuuta 2012

Täällä taas!


Hei, pahoittelen postaustaukoa, en vain yksinkertaisesti ole ehtinyt enkä oikeastaan jaksanutkaan kirjoitella. Mutta ensinnäkin ilmoitusluontoinen asia; blogille tulee lähipäivinä uusi kakkospitäjä Oona, joka kirjoittelee ponistaan Roomasta. Parivaljakon nykyiseen blogiin pääset tästä.


Tomppa oli aika normilla liikunnalla viime viikon, paitsi keskiviikkona (tai torstaina?) hyppäsin  treeniksi lauantain kisoja varten. Tomppa oli oikein näpsäkkä vaikka mentiin melko vaikeaa harjoitusta, kerran pääsin jopa maistelemaan maneesin pohjaa :D Tomppa vain rauhallisesti pysähtyi esteen eteen ja laski päänsä, jonka seurauksena sitten vain liu'uin maahan jaloilleni.

Lauantaina tosiaan oli sitten minun ja Tompan toiset kisat, luokka 55cm. Tuolloin oli tosi kuuma päivä ja kuski oli ihan läkähdyksissä, mutta se ei Tomppaa tuntunut haittaavan. Rata meni muuten hyvin, mutta kapeasta kolmosesteestä tomppa livahti ohitse, joka oli täysin oma mokani. En ollut tarpeeksi hereillä ja ulkotuki ei ollu tarpeeksi vahva, joten poni sitten luikkasi ohitse. Toisella yrityksellä Tomppa meni jo yli, samoin koko loppurata sujui mallikkaasti. Tyytyväinen olen poniin ohituksesta huolimatta!

Sunnuntaina käytiin sitten Miian ja Riian kanssa ilman satuloita maastossa, testailtiin vähän ponien hermoja. Pari sivuloikkaa piti ottaa ja postilaatikot oli ihan kamalia, mutta muuten poni meni oikein asiallisesti. Maanantaina oli vapaa ja tiistaina ratsastin normaalisti sileällä. Vaihdettiin tässä pari viikkoa sitten Tompalle kolmipala, jolla se tuntuu toimivan oikein kivasti :)

Seuraavat kisat olisi tarkoitus olla tiistaina 17.7. luokka 60cm, mutta saapa nähdä peruuntuuko kisat kun kenttä on yhtä kuravelliä... Jos ei niin sitten harkitsen osallistumista Artsin kisoihin 29.7., jos vain kyyti järjestyy.

2 kommenttia:

  1. miks amorilla ja erikalla ei oo enää blogii tai miks ne ei oo tässä? :/

    VastaaPoista
  2. ilmeisesti eriika ei halunnt enää jatkaa blogin pitämistä :/

    VastaaPoista

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)