15. tammikuuta 2014

Kuulumisia ja videonpätkää

Pitkään aikaan en oo kirjotellu kuulumisia, mutta toisaalta ei oo ollut materiaaliakaan. Oon käynyt tässä välissä kahdesti hurralla, viime viikolla ja eilen. Hurran omistaja ratsuttaa tallilla erästä toista tammaa, jolla hän käyttää Hurran kanssa samaa satulaa. Viime viikolla sitten satuin tallille juuri kun Hurran omistaja oli ratsastamassa toisella hevosella, joten päätin sitten kokeilla miltä Hurra tuntuu ilman satulaa!

Ja sille tielle taidettiin jäädä, nimittäin menin eilenkin ilman! :D Hurra on tosi kiva! Ilman satulaa saan siihen jotenkin paremmin tuntuman ja istun tiivviimmin. Viimeviikolla oli vähän selkä jumissa ratsastuksen jälkeen, mutta eilisen jälkeen ei ole ollut yhtään kipeä :) Eilen oli sen verran pakkasta että menin aika kevyesti askellajit läpi, viime viikolla keskityin väistöön ja saamaan Hurran herkistettyä pohkeille. Eilen meinasi välillä kaasu hirttää laukassa, koska Hurra rakastaa sitä! Poni kuitenkin pysyy ongelmitta käsissä, vaikka välillä tekisikin mieli kaahata :D Se on ollut oikein kiva kummallakin kerralla :)

Loppuun pistän teille muutaman viikon takaisen puhelimella otetun (ja valotukseltaan erittäin huonon!) videonpätkän laukkatyöskentelystä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikäli haluat kysyä jotain henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla emmi.henriikka@gmail.com :)